Nieuwkomer legt keuze voor Zulte Waregem uit: "Wat Kompany mij zei over Essevee had een grote invloed"

22 juni 2019 22:33

Vandaag werd Cameron Humphreys officieel voorgesteld aan het grote publiek. Hij komt over van Manchester City en tekent voor drie seizoenen bij Essevee. Op de open training gaf hij meer uitleg over de invloed die Vincent Kompany had.

"Hij had veel goeds te vertellen over deze club en dat had een grote invloed voor mij om hier te tekenen, net als de coach. Of hij me niet wou bij Anderlecht? Ik speel op dezelfde plaats als hij, dus ik denk het niet (lacht)", aldus Humphreys over Vincent Kompany. 

Vincent Kompany had ook goede dingen te vertellen over de trainer van Zulte Waregem. "Kompany zei goede dingen over Dury. Hij is hier bijvoorbeeld al lang, dus er is hier veel stabiliteit en dat is toch wel wat anders in Engeland soms, waar je soms vier coaches op een seizoen kan hebben."

Interesse Premier League

Er was interesse uit de Premier League, maar toch koos Humphreys voor Zulte Waregem. "Er was interesse vanuit de Premier League of de Championship, maar ik wil hier speelminuten ontwikkelen en niet bij een B-ploeg spelen. De stabiliteit van deze club is daarbij ook belangrijk."

Nils Wens - Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.