Nieuwkomers Zulte Waregem voelden zich meteen op hun gemak: "Het was een leuke dag"

23 juni 2019 09:31

Gisteren stond de eerste open training voor Zulte Waregem op het programma. Dat was ook de vuurdoop voor nieuwkomers Oberlin en Humphreys. Ze voelden zich meteen thuis dankzij de supporters.

Oberlin komt over van FC Bazel en is klaar voor deze nieuwe stap in zijn carrière. "Bij Basel en Red Bull Salzburg heb ik al bij grote clubs gespeeld, maar een coach die met je wil werken is ook belangrijk en bij grote clubs is er soms te veel concurrentie. Dan kan je niet groeien", aldus Oberlin. 

Oberlin was ook blij met zijn eerste oefensessie bij Zulte Waregem. "Ik ben heel blij hier te mogen aankomen. Iedereen is heel lief voor me en ik wil zo snel mogelijk groeien met deze mooie club. De club wilde me al een tijdje, nu kan ik iets beteken voor Essevee. Ik wil er in ieder geval alles voor geven. Ik wil graag werken voor Dury, de omgeving hier is ook erg mooi voor een jonge speler als mij."

Humphreys

Cameron Humphreys werd gisteren voorgesteld en was ook tevreden over zijn eerste training bij Zulte Waregem. "Het was een leuke eerste oefensessie. Ik was heel blij dat er zoveel fans meteen afkwamen, dat is echt wel een toffe ervaring meteen bij de eerste dag dat je hier bent."

Nils Wens

Zulte Waregem
 
 
Reacties.