Dit is ons 'Team van de Derde Speeldag' op EURO U21

25 juni 2019 16:53

De beste jonge spelers uit Europa staan tegenover elkaar op het EK U21 in Italië en San Marino. Enkele youngsters lieten al aardige dingen zien en speelden zich in de kijker. Zij schopten het tot ons 'Team van de Derde Speeldag'.

Keeper

Daniel Iversen hield voor de eerste keer in dit toernooi zijn netten schoon en had toch wel wat werk op te knappen.

Verdediging

Mancini kende weinig problemen tegen eenmansvoorhoede Lukabekio bij België. Danso toonde zich sterk tegen de Duitse voorhoede die al negen keer had gescoord op dit toernooi. Kristensen, de rechtsback van Denemarken, komt voor de tweede keer op rij in ons team.

Middenveld

Barella opende de score tegen Jong België en toonde waarom hij in de belangstelling van Italiaanse topclubs staat. Ceballos, Fornals en Fabian Ruiz tikten Polen met momenten helemaal tureluurs. Yari Verschaeren mag ook in het team, want hij kroonde zich tot jongste doelpuntenmaker ooit van het toernooi voor beloften.

Aanval

De Kroaat Brekalo zorgde er met twee goals voor dat er maandag toch nog iets te beleven viel in groep C. De 0-0 tussen Roemenië en Frankrijk zag je al van mijlenver aankomen. Bruun Larsen was met een goal en een assist ook erg bepalend voor zijn team.

Hannes Van Gael

Anderlecht \\ Spanje \\ Denemarken
 
 
Reacties.