'Standard, Anderlecht en Ajax werden genoemd, maar Genk troeft iedereen af én breekt transferrecord Stanciu'


Foto: © photonews 26 juni 2019 11:39

De voorbije weken was het erg warm in een transferdossier van een spelmaker, nu lijkt de knoop stilaan doorgehakt.

Ianis Hagi werd de voorbije weken en maanden meermaals genoemd in diverse transfergeruchten, waarbij Anderlecht, Standard en Ajax veelvuldig terugkwamen als geïnteresseerde clubs.

De Amsterdammers leken hem te gaan binnenhalen voor een bod van om en bij de 4 miljoen euro, maar volgens het Roemeense Telekom Sport is er nu een monsterbod binnengekomen van zelfs 10 miljoen euro bij Constanta vanwege KRC Genk.

Daarmee zouden de Limburgers iedereen aftroeven. Met het nakend vertrek van Malinovskyi naar Atalanta - een bod van meer dan 15 miljoen euro ligt klaar - in gedachten zijn ze op zoek naar een vervanger én hebben ze flink wat budget te spenderen.

De Roemeense spelmaker maakte indruk op het EK U21 en dat zou voor Genk dé aanleiding zijn geweest om nu het gaspedaal in te drukken. Met een transfer van 10 miljoen euro zou Genk het Roemeens transferrecord van Stanciu (9,8 miljoen euro naar Anderlecht) breken. Binnen enkele weken speelt Hagi normaliter met Viitorul tegen Antwerp (of Gent) in de Europa League.

Anderlecht \\ KRC Genk \\ Standard \\ Roemenië O21
 
 
 
Reacties.