KV Mechelen wint makkelijk haar oefenmatch van THES Sport

29 juni 2019 23:10

KV Mechelen heeft haar oefenmatch van vanavond tegen THES Sport makkelijk gewonnen met 0-3. Ze speelden een match van 2 keer een uur en daarin toonden de bezoekers zich de sterkste.

De eerste helft was duidelijk voor KV Mechelen, maar veel kansen konden ze daar niet uit puren. THES Sport speelde met vijf verdedigers en was op geen foutje te betrappen. De doelman van de thuisploeg had dan ook niet veel werk.

Toch ging het net voor de rust ineens vlotter. Togui opende vrij snel de score nadat hij alleen op de doelman af kon gaan. Engvall miste een strafschop, 0-1 na een uur (2x30') spelen.

Tweede helft

De tweede helft werd door De Camargo snel geopend: 0-2. Er was nog één mooi moment voor Van Keilegom. Hij speelde een sterke partij en bekroonde dat nog met een doelpunt. Zo won KV Mechelen haar oefenmatch met 0-3.