🎥 Ochoa is de grote penaltyheld voor Mexico, heerlijke treffer van David volstaat niet voor Canada

30 juni 2019 10:26

De spelers uit de Jupiler Pro League lieten zich opmerken tijdens de kwartfinales van de Gold Cup in Noord- en Centraal-Amerika. Jonathan David scoorde voor Canada en Ochoa stopte de beslissende penalty voor Mexico.

Jonathan David opende de score voor Canada op erg fraaie wijze en zag zijn team zelfs nog uitlopen tot 2-0. Het mocht echter niet baten, want na de rust scoorde Haïti nog drie keer, waardoor het Canada verrassend uitschakelde. In de halve finale treffen ze Mexico.

Dat had alle moeite van de wereld tegen Costa Rica, maar trok na een penalty shoot-out aan het langste eind. Na 90 minuten en verlengingen hielden beide teams elkaar in evenwicht na goals van Jimenez en Bryan Ruiz (ex-AA Gent).

In de strafschoppenreeks ontpopte Memo Ochoa, de doelman van Standard, zich tot held van de natie.