"Zien nu al dat de investeringen in infrastructuur en in het sportieve zijn vruchten afwerpen": Antwerp komt met gigantische kapitaalsverhoging

02 juli 2019 10:14

Antwerp gaat straks voor het eerst in hele lange tijd Europa in. Om ook in de toekomst te blijven meedraaien, heeft het nu belangrijk nieuws aangekondigd.

Antwerp komt namelijk met een fikse kapitaalverhoging van liefst 10,5 miljoen euro. Op die manier willen ze verder doorgroeien én een gezonde club worden op korte termijn.

Doorgroeien

"Antwerp heeft daarbij het commitment van aandeelhouder Paul Gheysens om de club verder structureel en financieel uit te bouwen tot een positief geheel, waarbij deze kapitaalsverhoging verder bijdraagt tot een nog sterkere verankering in de middelen van de club. We zien nu al dat de investeringen in infrastructuur en in het sportieve zijn vruchten afwerpen", aldus The Great Old in een persbericht.

"RAFC kent een exponentiële groei van de inkomsten sinds de promotie naar 1A. De club is een professionele weg ingeslagen en we zijn er van overtuigd dat de club op die manier een sterke toekomst zal hebben op lange termijn, met eigenaars die vol vertrouwen investeren in de toekomst van de club."

Aernout Van Lindt

Antwerp
 
 
Reacties.