Sint-Truiden speelt gelijk in doelpuntrijke oefenpot tegen Nederlandse eersteklasser

05 juli 2019 21:28

Sint-Truiden heeft zaterdagavond 3-3 gespeeld tegen het Nederlandse VVV Venlo. Aanvoerder Jordan Botaka scoorde twee keer.

De Kanaries startten zonder de vier nieuwkomers en keken al na zes minuten tegen een achterstand aan: Evert Linthorst maakte de 1-0, meteen ook de ruststand.

Meer doelpunten na de pauze: Elton Acolatse maakte na vijf minuten in de tweede helft gelijk en nog eens vijf minuten later bracht  Botaka de bezoekers zelfs op voorsprong.

Op het uur hingen de bordjes weer gelijk. Elia Soriano was de schutter van dienst. Na zeventig minuten kwam Venlo op voorsprong via Paul Wienhoven, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk toch op een gelijkspel. Botaka maakte van op de stip zijn tweede van de avond.