Govea keert niet terug naar Antwerp, maar kiest voor andere Belgische eersteklasser

06 juli 2019 11:53

Na een sterke terugronde van Omar Govea hoopte Antwerp om de Mexicaan over te nemen van FC Porto. Die transfer zal er niet komen want Govea nam nu zelf afscheid van de club. Hij kiest namelijk voor een andere ploeg uit de Jupiler Pro League.

Omar Govea zal niet terugkeren naar Antwerp, maar de overstap maken naar SV Zulte Waregem. De Mexicaan zal voor meerdere jaren tekenen aan de Gaverbeek. Vorig jaar wou Zulte Waregem Govea ook maar wat graag overnemen, hij koos toen echter voor Antwerp. 

Ondanks een moeilijk seizoensbegin groeide Govea uit tot een belangrijke schakel bij Antwerp. In Play Off I stond de Mexicaan in negen van de tien wedstrijden vast in de basisploeg. Ondanks dat Antwerp Govea erg graag wou houden, zat een langer verblijf er toch niet in. De Mexicaan kondigde gisterenavond zelf zijn afscheid aan. 

Zulte Waregem onder stoom

Bij Zulte Waregem krijgt de kern voor volgend seizoen intussen vorm. Naast Govea haalde het gisteren al Cyle Larin binnen en zal het binnenkort ook nog George Timotheou en Nikolaos Kainourgios voorstellen.

Arjen T'Sjoen

Antwerp \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.