Dylan Saint-Louis is aangenaam verrast door het niveau bij Beerschot

09 juli 2019 12:27

Dylan Saint-Louis arriveerde als een nobele onbekende op het Kiel. Hij kwam transfervrij over van Paris FC, waar hij vorig jaar slechts twee keer scoorde, maar daar heeft hij een verklaring voor. Ondertussen heet hij zijn rekening voor Beerschot (weliswaar in een oefenpot) al geopend.

Dylan Saint-Louis kwam als een onbekende voor de spelers en fans van Beerschot, maar dat was ook in de omgekeerde richting het geval. “Toen ik hier tekende kende ik de club noch de spelers”, moest Dylan Saint-Louis toegeven. Ondertussen heeft de Congolese aanvaller zijn rekening al wel geopend voor de Mannekes.

Scoringsprobleem?

En over het niveau van de club is hij ook wel te spreken. “Ik ben in ieder geval aangenaam verrast door het niveau. Er wordt hard gewerkt op de training en ik zie mooie dingen dus ik ben zeer tevreden dat ik hier heb getekend.”

Wie de statistieken van Saint-Louis opzoekt, ziet dat hij vorig seizoen maar twee keer gescoord heeft. Niet veel voor een aanvaller. “Dat was in het begin van het seizoen. Daarna heb ik gezegd dat ik niet ging bijtekenen en kwam ik nog sporadisch in actie. Het jaar voordien scoorde ik wel zeven keer”, aldus de Congolees, die in dat jaar ook nog zes assists gaf.

Beerschot
 
 
 
Reacties.