Voormalig publiekslieveling Gent haalt uit naar De Witte en Louwagie: "Ik ben niet de laatste die ze zullen laten vallen"

09 juli 2019 06:32

Renato Neto vindt het voetbalplezier terug bij KV Oostende. De 27-jarige middenvelder beseft dat hij na twee jaar blessureleed niet meteen op zijn topniveau zal zitten, maar ziet geen problemen om er te geraken. Bij AA Gent kreeg hij die kans niet. En dat steekt...

Nadat hij weer fit werd verklaard, stuurde Gent hem in januari naar de B-kern. "Ik had nooit verwacht dat zoiets zou gebeuren. Gent heeft mij altijd gesteund, tot ik plots naar de beloften vloog. In de voorbije zes maanden heb ik niemand meer gehoord. Niet Michel, niet de voorzitter. De club heeft mij laten vallen... en ik ben niet de laatste die ze zullen laten vallen. Als ik Michel zie, zal ik hem de hand schudden - alleen maar omdat mijn moeder mij correct heeft opgevoed", zegt hij in HLN.

Al heeft hij met de club natuurlijk wel een band voor het leven. "Ik mocht deel uitmaken van de beste periode in de clubgeschiedenis. De landstitel, de Champions League... Het afscheid dat ik kreeg, heb ik in die zes jaar nooit voor iemand anders gezien. Georganiseerd door de supporters, niet door het bestuur of de club. Over sommige personen kan ik niet veel goeds zeggen, maar slecht praten over AA Gent zal ik nooit doen."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Oostende
 
 
Reacties.