UEFA gaat ingrijpen in Europees kluwen Belgische club: "We zullen snel een beslissing nemen"

11 juli 2019 12:57

Zoals in het eerder artikel aangegeven: er heerst onduidelijkheid wie en wanneer er Europees gespeeld moet worden. Standard, KV Mechelen, Antwerp en Gent weten niet op welke datum en of ze wel aan de slag moeten Europees. De UEFA gaat echter ingrijpen: "En dat zal niet lang op zich laten wachten."

Arm Viitorul Constanta, die weten immers nog steeds niet tegen wie ze binnen twee weken moeten spelen. Gent of Antwerp? De UEFA is echter niet van plan de zaak nog lang te laten aanslepen. Aangezien het BAS nog geen uitspraak deed over de schuldvraag van KV Mechelen en dus ook nog geen sanctie oplegde, gaat de Europese voetbalbond zelf actie ondernemen. 

“We willen geen commentaar leveren op de beslissing van het BAS in de zaak rond KV Mechelen”, liet een woordvoerder van de UEFA noteren bij Belga. “Het klopt dat de wedstrijden tegen Viitorul Constanta er snel aankomen en dus mogen jullie snel een beslissing van ons verwachten. De UEFA heeft niet de gewoonte een zaak te laten aanslepen. Of de beslissing dan vandaag zal vallen? Dat weten we nog niet.”

De kans is groot dat de UEFA ons land gewoon het Europees ticket van KV Mechelen afpakt.

Antwerp \\ KAA Gent \\ Standard \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.