Voelt aanvaller de bui al hangen? Kompany doet nog amper beroep op hem


Foto: © photonews 11 juli 2019 15:53

Anderlecht is naarstig op zoek naar een nieuwe spits en zolang die niet geland is, willen ze hun huidige aanvallers niet verkopen. Aangezien Nany Dimata nog voor onbepaalde tijd onbeschikbaar is, wordt er dus voorlopig gekeken naar Isaac Thelin en Ivan Santini. Al voelt die laatste al nattigheid.

Het is geen geheim dat Anderlecht een nieuwe spits wil. Maar als ze iets geleerd hebben uit vorig seizoen is het ook wel dat twee centrale aanvallers niet volstaan voor een topclub. Ivan Santini stond er een half seizoen alleen voor. De 30-jarige Kroaat werd wel topschutter, maar kreeg toch veel kritiek.

Intussen is Isaac-Kiese Thelin hem voorbijgestoken in de pikorde. Santini kreeg de eerste oefenmatch tegen RWDM wel een helft om zich te tonen, maar deed dat niet. Sindsdien kiest Kompany meestal voor Thelin in de spits. De kans is dan ook groot dat de Zweed mag/moet blijven en Santini straks moet vertrekken.

Als er een nieuwe spits gevonden is uiteraard. Frank Arnesen is immers niet van plan om aanvallers te verkopen voor er een deal is gevonden. Als ze enkel met een fitte Thelin de competitie moeten beginnen, is het risico immers te groot. 

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.