🎥 OFFICIEEL: Anderlecht doopt zijn stadion om naar Lotto Park met ritje door de geschiedenis


Foto: Voetbalkrant.com 12 juli 2019 15:12

Wat al enkele dagen officieus geweten was, maakte Anderlecht vrijdagmiddag op een persconferentie officieel bekend: het Astridpark wordt voortaan de Lotto Arena genoemd.

Eerder deze week waren er al foto's opgedoken op sociale media met de nieuwe banner 'Lotto Park'. Op een persconferentie op vrijdagmiddag lichtte Anderlecht zijn beslissing toe om zijn stadion te vernoemen naar de Nationale Loterij.

PR-Officer David Steegen benadrukt het financieel belang van één van zijn hoofdsponsors: "Zonder partners zoals Lotto kunnen wij Kompany niet terughalen, Verschaeren, Nasri en Vlap niet houden en al die jongeren niet opleiden. Wat goed is voor de club, is goed voor de fans."

Samenwerking op vlak van fans en community

Operationeel manager Jo Van Biesbroek sluit zich hierbij aan: "De waarden van Lotto komen overeen met onze waarden. De fans en sociale initiatieven zijn zeer belangrijk voor ons, daarom gaan we ons richten op een versterkte samenwerking rond fans en gemeenschap."

In een prachtig filmpje zet Anderlecht nog enkele memorabale momenten doorheen de geschiedenis van 'Het Park' in de verf. Een mooi eerbetoon van Coucke en co. 

Anderlecht
 
 
 
Reacties.