🎥 Vijf miljoen? Didillon gruwelijk in de fout in oefenpot met Anderlecht tegen AZ

13 juli 2019 14:51

Anderlecht oefende zaterdag in Nederland tegen AZ. De club uit Alkmaar won met 2-0.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de oefenwedstrijd tegen Benfica werd de partij niet uitgezonden op Facebook. Ook op de andere sociale media van paars-wit werd de wedstrijd stilgehouden.

AZ won de partij met 2-0. Myron Boadu en Albert Gudmundsson scoorden voor de Nederlanders. Het eerste doelpunt viel al na acht minuten na een serieuze blunder van Thomas Didillon op een terugspeelbal van Vincent Kompany.

Didillon wordt nadrukkelijk aan een transfer naar Stade Rennes gelinkt. De Fransen zouden vijf miljoen euro op tafel willen leggen. In deze oefenpot scoorde de doelman alvast geen goede punten bij speler/manager Kompany. Ook in play-off 1 ging hij Didillon twee keer fataal in de fout bij het uitvoetballen.

Anderlecht speelde in de eerste helft met: Didillon, Dewaele, Sanneh, Kompany, Milic; Doku, El Hadj, Kums, Vlap, Adzic; & Dauda

Tweede helft: Boeckx, Sardella, Kompany, Lawrence; Daskevics, El Hadj, Zulj, Saief, Colassin, Thelin & Gerkens