Kan Club Brugge deze zomer wél toeslaan voor verdediger van 10 miljoen euro? 'Hij weigert contract te verlengen'

13 juli 2019 12:45

Enkele centrale verdedigers (Denswil, Poulain) verlieten deze zomer al Club Brugge en dus kan het zomaar zijn dat er - naast nieuwkomer Simon Deli - nog aan versterking wordt gedacht. Een oude piste zou mogelijk opnieuw op tafel kunnen komen.

Weet u het nog? Vorige zomer werd er wekenlang gesproken over een transfer van Marcos Senesi naar Club Brugge. Hij moest er toen al de opvolger worden van Stefano Denswil, maar die vertrok uiteindelijk niet.

Tien miljoen euro

Bij San Lorenzo is Senesi ondertussen begonnen aan zijn laatste contractjaar en hij weigert er vooralsnog zijn contract te verlengen. De 22-jarige centrale verdediger hoopt nog steeds op een transfer naar Europa. "Het is tijd om de sprong te wagen", aldus zijn manager.

Interesse is er altijd geweest in Senesi: Fiorentina, Lazio, Engelse en Spaanse clubs wilden hem. Maar zelf leek hij graag naar Club Brugge te willen komen. Mogelijk kan er - gezien de contractbeslommeringen - deze keer wél een deal gemaakt worden, al is de clausule in zijn contract er eentje van tien miljoen euro.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ San Lorenzo
 
 
Reacties.