Bob Straetman heeft zijn rugnummer moeten afgeven, maar: "Daar bestaat geen twijfel over"

15 juli 2019 18:19

Sporting Lokeren en Zulte Waregem speelde het afgelopen weekend 2-2 gelijk. Opvallend is dat Bob Straetman niet meer met nummer 11, maar met nummer 29 moet spelen. Nummer 11 behoort nu toe aan de nieuwe spits Fran Navarro.

Volgens Straetman bestaat er geen onzekerheid over zijn toekomst bij de club, ondanks dat hij zijn rugnummer heeft moeten afgeven. "Er bestaat geen twijfel over mijn toekomst bij Lokeren. Dat heeft de coach mij ook bevestigd."

Voor Straetman maakt het niet uit met welke nummer hij speelt. "Of het nu nummer 11 is of nummer 29, dat maakt allemaal niet uit. Ik blijf gewoon mijn best doen. Ik speel voor de badge en voor Sporting Lokeren. 

Nieuwe rol?

Het is wel nog niet duidelijk op welke positie Bob Straetman volgend seizoen zal spelen. Hij speelde in deze voorbereiding al als aanvallende middenvelder, maar ook centraal op het middenveld stond hij al geposteerd.

"De coach is aan het experimenteren met verschillende posities. Ik denk dat ik wel een polyvalente speler ben. We zullen wel zien waar hij mij gaat uitspelen. Mijn ambitie is om in de ploeg van Glen De Boeck te komen."

NAC \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.