De prognose van de redactie: 15. Moeskroen moet opnieuw puzzelen

15 juli 2019 20:49

De voorbereiding zit er bijna op, de transfercarrousel draait nog op volle toeren en supporters hun ongeduld is bijna ten einde. Volgende week vrijdag begint de nieuwe voetbalcompetitie 2019-2020. Vandaag in onze prognose: Moeskroen op plaats 15.

Prognose

Vorig seizoen maakte Moeskroen een hoge vlucht onder Bernd Storck, maar toch wordt het dit seizoen opnieuw puzzelen voor de Henegouwers. Vele spelers vertrokken, terwijl er ook een nieuwe coach heeft getekend.

Opvallendste transfers

Awoniyi en Benson zijn na een sterke uitleenbeurt opnieuw vertrokken, terwijl Amallah en Vojvoda naar Standard zijn vertrokken en Mbaye Leye is gestopt als voetballer. Ook doelman Jean Butez zal nog vertrekken. Maken ze dat goed met de nieuwkomers?

Sterke punten

De structuur van het team staat er nog. Boya-Bakic en Dussenne-Godeau moeten de aanvalsgolven van de tegenstanders tegenhouden. Daarmee kunnen ze met een goede start mogelijk opnieuw uit de problemen weten te blijven.

Zwakke punten

Zonder Awoniyi en Benson is er vooraan momenteel niet echt veel te beleven. Pierrot zal het nu voorlopig helemaal alleen moeten doen wat betreft de efficiëntie vooraan. Zeker vooraan zal er dus zeker nog iets moeten bijkomen.

Voorbereiding

Moeskroen speelde volgende oefenwedstrijden in voorbereiding op het nieuwe seizoen:

{INSERT_PREPARATION}

Moeskroen
 
 
 
Reacties.