Bij Anderlecht benadrukken ze: geen enkele vraag aan Bayat gesteld om spelers te verkopen

17 juli 2019 16:19

Anderlecht zit verveeld met de berichtgeving rond Mogi Bayat. De club heeft nog verschillende spelers van hem die moeten vertrekken, maar intussen is hij ook aan het leuren met andere spelers. Paars-wit benadrukt dan ook dat er geen enkel mandaat gegeven is aan Bayat.

Adrien Trebel en Kara Mbodji zijn twee van de spelers die Bayat als makelaar hebben. Om die twee kwijt te raken moeten de Brusselaars dan ook rond tafel gaan zitten met hem. Maar voor de rest willen ze voorzichtig wezen.

Na de 'Operatie Propere Handen' bevroor Anderlecht de betalingen die het nog moest doen aan Bayat. Ze wilden eerst duidelijkheid over zijn zaken. Intussen zijn die betalingen gebeurd en zijn de twee partijen - willens nillens - dus weer 'on speaking terms'. Anderlecht heeft nog heel wat spelers waar het wil vanaf geraken en Bayat is de koning onder de makelaars als het gaat om spelers te verpatsen.

Santini

Maar Anderlecht blijft voorzichtig in zijn omgang met hem. Ze hebben zelf geen enkel mandaat aan hem gegeven, maar het staat spelers die weg moeten natuurlijk vrij om hem zelf in de arm te nemen. Dat blijken een paar spelers, zoals Ivan Santini, ook al gedaan te hebben.

De Kroatische spits voelt de bui ook wel al hangen en wil zo snel mogelijk een nieuwe club gevonden hebben. Bayat ging hem dan ook aanbieden bij het Turkse Trabzonspor. Vanuit Anderlecht benadrukken ze dat ze hem geen enkele vraag gesteld hebben om hun spelers te verkopen.

Anderlecht
 
 
 
Reacties.