Standard komt in eerste thuismatch van het seizoen met eerbetoon voor Robert Waseige


Foto: © photonews 17 juli 2019 15:02

Het overlijden van Robert Waseige kwam ook hard aan bij Standard. De ex-bondscoach was drie keer aan de slag als hoofdcoach van de Rouches, die in de eerste thuismatch van het seizoen een eerbetoon zullen brengen.

Woensdagmiddag kwam het droevige nieuws dat Robert Waseige op 79-jarige leeftijd overleden is. Als speler was hij aan de slag bij RFC Luik, Racing White Brussel en KFC Winterslag. Als coach was hij vooral bekend van zijn periode bij de nationale ploeg en zijn periode bij Standard. 

Drie keer coach van de Rouches

Waseige was drie keer hoofdtrainer van de Rouches: tussen '76 en '79, tussen '94 en '96 en in 2002. Bovendien was hij de laatste jaren nog vaak terug te zien op Sclessin. "Sinds zijn sportief pensioen in 2005 woonde hij regelmatig matchen bij op Sclessin en bleef hij een speciale affectie hebben met onze club", laat Standard weten. 

Standard betuigt het medeleven aan zijn familie en naasten en zal tijdens de eerste thuismatch van het seizoen een officieel eerbetoon brengen aan Waseige. Op 3 augustus neemt Standard het thuis op tegen Zulte Waregem. 

Standard
 
 
 
Reacties.