"En dan nu de poulefase halen": Louwagie strijdvaardig


Foto: © photonews 18 juli 2019 22:55

Dan toch... AA Gent mag zich alsnog opmaken voor Europees voetbal. Zo moeten ze hun planning wijzigen en kunnen ze zich opmaken voor een dubbele confrontatie met de club van Gheorghe Hagi, FC Viitorul.

Na weken van twijfelen en onzekerheid is het vandaag eindelijk duidelijk geworden voor AA Gent: ze spelen wel degelijk Europees voetbal. Dit is alvast een opsteker na het moeilijke voorbije seizoen van de Buffalo's.

Manager Michel Louwagie is alvast opgelucht en doet zijn verhaal aan Sporza: "Ik ben tevreden voor onze fans dat we hen iets kunnen teruggeven na het moeilijke seizoen, de abonnees krijgen immers gratis toegang volgende week donderdag", aldus Louwagie. "Gelukkig hebben we ervaring met het organiseren van Europese wedstrijden, dus ik ben er gerust op dat alles goed komt".

En AA Gent zal zeker niet zonder ambitie aan de aftrap verschijnen. "We hebben de ambitie om de groepsfase van de Europa League te halen!", klinkt het strijdvaardig bij Louwagie. Daarvoor zal het dus nog wel eerst twee voorrondes moeten overleven.

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.