Ancien van Beerschot na het slechte nieuws: "We gaan tonen dat we het waard zijn om in 1A te voetballen"


Foto: © photonews 19 juli 2019 05:45

Denys Prychynenko is één van de anciens bij Beerschot. De stoere verdediger gaat zijn vierde seizoen in en staat scherper dan ooit. "Ik heb besloten de komende seizoenen echt alles op alles te zetten. Ik ben 27. Als ik nog een stap hoger wil zetten, dan moet het nu gaan gebeuren."

Prychynenko ging wel al uit van 1A-voetbal, na al wat er gezegd werd in de club. "Ik kan niet geloven wat er allemaal aan het gebeuren is in dit land maar hey...'Been there, done that' . Ik heb al zoveel tegenslagen gehad in m'n voetballeven. Wij gaan hier sterker uitkomen. Wij zijn en blijven scherp. Wij zullen klaar zijn. Mogelijk komen er nog spelers bij maar nu al zijn we beter dan vorig seizoen. Wij gaan tonen dat we het verdienen om in 1A te spelen', zegt hij op de clubwebsite.

Voor Prychynenko is het de eerste keer dat hij ergens zo lang blijft. "Heart of Midlothian, Sebastopol, CSKA Sofia, Union Berlin, White Star Brussel. Telkens ging het fout, had ik tegenslag en bleek ik de verkeerde keuze te hebben gemaakt. Ik wilde stoppen en bekeek andere pistes. Zelfs toen ik hier tekende in 2016 was ik er nog niet van overtuigd dat ik voetballer zou blijven. Ook bij Beerschot was ik niet meteen basisspeler. Ook daarom lijkt het alsof mijn carriere pas begonnen is en ik nog veel kan bereiken."

Panathinaikos \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.