Flames U19 ondergaan wet van de sterkste tegen Duitsland en zijn uitgeschakeld

19 juli 2019 22:22

De Flames U19 speelden op het EK in Schotland hun tweede groepswedstrijd. En daarmee is hun avontuur meteen geschreven in Schotland.

Na de nederlaag tegen Spanje (0-2) mocht absoluut niet verloren worden van Duitsland, anders was het verhaal over en sluiten voor de jonge Flames.

Het eerste halfuur hielden de Flames de boel ook tegen Duitsland - net als tegen Spanje - goed gesloten, al was het opnieuw kreunen en afzien bij momenten.

0 op 6

Na een heerlijke vrije trap van Anyomi werd het nog voor rust echter 0-2, nadat een corner niet goed wegraakte en Krumbiegel scoorde.

Na de pauze maakten Kössler en opnieuw Anyomi er nog voor het uur 0-4 van, waardoor alle verzet bij de jonge Flames gebroken was. Ebert maakte er nog 0-5 van tien minuten voor tijd. De Flames hebben nu net als Engeland 0 op 6 en spelen maandag voor de eer tegen elkaar.