Man United blijft pokeren: "Romelu Lukaku is 'niet fit'"

19 juli 2019 14:10

Zaterdag speelt Manchester United, de huidige ploeg van Romelu Lukaku, tegen wat mogelijk zijn volgende werkgever kan zijn, Inter Milaan. Alleen Lukaku zal in die wedstrijd niet in actie komen. De Belgische spits is 'niet fit', zo verklaart zijn trainer.

Lukaku had gehoopt om deze vriendschappelijke wedstrijd al in het blauw-zwarte shirt kunnen spelen, maar zover komt het niet. United blijft het been stijfhouden in het transferdossier van onze landgenoot en gaat hem zelfs niet opstellen tegen Inter.

Dat heeft Ole Gunnar Solskjaer bevestigd op een persconferentie. "Romelu is niet fit en dus niet beschikbaar", aldus de Noorse United-legende. "Hij heeft de voorbije dagen de meeste trainingen gemist." Een uitleg als een ander, maar het is moeilijk denkbaar dat dit niet met het oog op een eventuele transfer te maken heeft.

Bod nog te laag

Er zal nog wat water naar de zee moeten vloeien eer beide clubs een akkoord vinden. Er ligt voor Lukaku een miljoenencontract klaar bij Inter, maar bij Manchester willen ze de Italianen hun bod nog met 15 miljoen euro zien te vergroten.

Premier League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.