Najar blikt al vooruit na operatie: "De MLS zou kunnen"

20 juli 2019 14:50

Andy Najar moet opnieuw terugvechten na een operatie. De Hondurese rechterflank sukkelde de afgelopen twee jaar van blessure in blessure. Hij wil opnieuw terugvechten en dan waarschijnlijk eens andere oorden dan Anderlecht opzoeken.

De 26-jarige Najar is hoopvol “Ik voelde me heel goed na de operatie en ik had nergens pijn. Volgens de dokter kan ik zelfs al na minder dan zes maanden al terugkeren", zegt hij in een interview met Diez.  “Het zijn twee moeilijke jaren geweest, maar ik geef me niet gewonnen. Als speler worden we voortdurend uitgedaagd en al wat wij kunnen doen is die uitdagingen tegemoet gaan. Het hoofd laten hangen heeft geen zin. Ik zal blijven werken om terug te komen."

Anderlecht gaat hem geen nieuw contract meer geven, dus is het mogelijk dat hij intussen ook zoekt naar een nieuwe club. “Anderlecht heeft me altijd gesteund en daarvoor ben ik dankbaar. Toch denk ik niet dat ik de club daarom trouw verschuldigd ben, want ik heb ze ook al veel gegeven. Maar op dit moment denk ik nog niet na over mijn toekomst. De MLS zou kunnen, maar ik kan ook blijven. Mijn herstel is nu prioriteit."

Anderlecht \\ Hamburger SV
 
 
 
Reacties.