'Nieuw' Genk tegen 'oud' KV Mechelen: pakken de bezoekers nu ook de Treble?


Foto: © photonews 20 juli 2019 11:04

Vanavond wordt met de Supercup het nieuwe seizoen afgetrapt. Kampioen Genk ontvangt bekerwinnaar KV Mechelen. Beide ploegen zullen meteen weten hoever ze staan.

Genk haalde al heel wat nieuw volk binnen. Zo werd deze week de transfer van toptalent Ianis Hagi afgerond. Die zit wel in de selectie, maar begint normaal gezien op de bank. Voor de rest is het uitkijken naar nieuwkomers Hrosovsky en Nygren. 

Theo Bongonda en Stephen Odey, nog twee nieuwkomers, ontbreken door blessures. Felice Mazzu wil in zijn eerste wedstrijd bij Genk laten zien dat hij aanvallende intenties heeft en speelt waarschijnlijk met een omgekeerde driehoek op het middenveld, met Berge voor de verdediging. Samatta staat ook nog altijd in de spits.

Treble?

Aan de overkant moet trainer Wouter Vrancken de zieke Onur Kaya missen. Ook Tainmont loopt er niet bij. Vrancken verwelkomde met Sheldon Bateau nog maar één nieuwkomer. Het zal dus de kampioenenploeg van in 1B zijn die aan de aftrap verschijnt. KVM kan trouwens de treble pakken voor het eerst in zijn geschiedenis.

Genk is torenhoog favoriet bij BETFIRST. Een gokje op KV Mechelen levert al meer dan acht maal je inzet op. Interesse? Klik dan op deze link!

KRC Genk \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.