KV Mechelen doet zichzelf de das om, verantwoordelijke geeft schuld toe: "Ik heb gefaald"


Foto: © photonews 20 juli 2019 23:46

KV Mechelen moest veel achter de bal hollen in Genk. Een schande is dat ook niet, want de ploeg die op het veld stond bij KVM was zelfs verzwakt in vergelijking met vorig seizoen. Maar toch waren er zorgen...

Want dat Sébastien Dewaest twee keer scoorde op stilstaande fase, dat was niet ingecalculeerd. "Als er één was die we niet alleen mochten laten, was het wel Dewaest", knikte Rob Schoofs. "Daar hebben we ook over gesproken voor de match. Maar dan scoort hij twee keer. Binnen twee weken zullen we er iets korter moeten opzitten."

Thibaut Peyre was de schlemiel van dienst. De verdediger moest bij stilstaande fases de kapitein van Genk bewaken. "Het was mijn man, het is mijn verantwoordelijkheid", gaf hij ruiterlijk toe. "Ik heb gefaald. Maar goed, we moeten hier uit leren. Zo groot is de ontgoocheling ook niet, we hadden ons hieraan verwacht."

Drie vermijdbare goals, het zorgde toch voor enige ontgoocheling. "Want als je ziet dat de drie goals niet hoefden te vallen en je kijkt naar het scorebord... Dan weet je dat er misschien toch iets meer te doen was", aldus Alexander Corryn.

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.