Bij KVM zit er eentje die zich wil bewijzen: "Ik kan wedstrijden beslissen in 1A"


Foto: © photonews 20 juli 2019 13:36

Nikola Storm speelt weer in 1A. Na zijn vertrek bij Zulte Waregem moest hij afzakken naar 1B. Eerst was dat een hele klap, maar achteraf gezien werd het misschien wel het beste wat hem kon overkomen.

Na zijn debuut bij Club Brugge zes jaar geleden werd hij de hemel in geprezen, maar daarna liep het voor geen meter bij Zulte Waregem. "Ik dacht dat ik er alles kapot zou spelen. Per slot van rekening kwam ik van Club, hé. Dom... Toen het ook bij Zulte Waregem niet lukte, begon ik me langzamerhand zorgen te maken. 'Waar gaat dit heen?'", doet hij zijn verhaal in HLN.

Hij kreeg een aanbieding van OHL, maar daar was hij eerst niet in de wolken over. "Ik zat bij mijn ouders in de zetel en vertelde mijn mama dat ik waarschijnlijk naar OH Leuven zou moeten. Voor mij was dat het begin van het einde. Maar het was het beste wat me kon overkomen."

Statistieken

Bij KV Mechelen werd hij belangrijk en dat wil hij ook in 1A zijn. "Ik telde vorig seizoen twaalf assists en acht doelpunten. Wel, ik wil gelijkaardige statistieken. Ik ben ertoe in staat om wedstrijden te beslissen in 1A. Laat de mensen maar denken dat ik een voetballer ben voor 1B. In Mechelen weet iedereen wat ik kan. Ik heb me nooit beter gevoeld."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KV Mechelen \\ België
 
 
 
Reacties.