Ook KVM-middenveld onder de indruk, behalve eentje: "Op tv ben je al onder de indruk, tot je in het echt tegen Berge staat"


Foto: © photonews 21 juli 2019 08:00

Wie de Supercup tussen Genk en KV Mechelen gezien heeft, herinnerde zich weer waarom Sander Berge voor meer dan 20 miljoen euro gaat verkocht worden. De middenvelder is gewoon een beest. Dat ondervonden ook de spelers van KVM.

Alexander Corryn trok grote ogen. Hij heeft veel bewondering voor de Noor, die hij vorig seizoen veel aan het werk zag. "Op tv welteverstaan. En ik vond hem toen al indrukwekkend. Maar in het echt is hij nog veel indrukwekkender, zeker als je tegen hem staat", lachte hij.

Berge verloor geen enkel duel, gaf geen enkele slechte pass en verdeelde intussen ook nog eens over het hele middenveld. Maar er zijn van die jongens die je niet uit hun lood kan slaan.

Zo ook de 16-jarige Aster Vranckx. "Berge? Ja, ik was niet speciaal onder de indruk", kreeg de piepjonge middenvelder de lachers op zijn hand. En hij meende het nog ook. "Van wat ik wel onder de indruk was bij mijn debuut? Eigenlijk niks."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.