Verloren, maar Hazard dwingt de Spaanse pers al tot lyrische uitspraken: "Real speelt op het tempo van de Belg"


Foto: © photonews 21 juli 2019 09:15

Real Madrid heeft zijn oefenwedstrijd tegen Bayern München verloren (3-1). De Koninklijke is nog niet klaar en heeft tijd nodig. Maar wie wel algemene lof kreeg na zijn prestatie tegen de Duitse Rekordmeister was... Eden Hazard. "De leider van dit nieuwe Real", klonk het in de Spaanse pers.

Marca, zowat de huiskrant van Real, was lyrisch. Bij zijn debuut speelde Hazard in zijn gekende stijl: onbezorgd en zoveel mogelijk de bal vragend. “Hazard ontketent op zichzelf al een revolutie. Met hem in de ploeg is het anders, hij verandert alles. Hazard is een impuls voor de oude garde. Hij brengt hen positieve energie bij", aldus de Spaanse krant. 

Zoals steeds liet hij de rest beter spelen. “Real reed mee op het tempo van de Belg. Elke actie van Hazard veroorzaakte gevaar. Benzema speelde een ongelukkige wedstrijd, maar zijn samenwerking met de Belg was wel goed. Zelfs spelers als Marcelo, Kroos, Modric, Isco en Asensio gaven een frisse indruk. Dat is de verdienste van Hazard, die alles verbetert en dit team een nieuw elan geeft.”

Primera Division \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.