Ook spelers KVM vragen dringend om versterking: "Maar goed, Genk heeft ook topploegen voetballes gegeven"


Foto: © photonews 21 juli 2019 13:13

"Liever vroeger dan later..." Als je weet dat die woorden uit de mond van Wouter Vrancken komen, weet je ook dat het gaat over versterking. Na de Supercup herhaalde hij dat nog eens, maar ook zijn spelers zelf weten dat er dringend iets moet bijkomen.

KV Mechelen speelde zaterdag tegen Genk met de ploeg van vorig seizoen, die zelfs verzwakt was. Zonder German Mera in de verdediging, dat scheelt een slok op een borrel. "We moeten nu ook niet beschaamd zijn dat we van Genk verloren, dat is de kampioen van vorig seizoen hé", haalde Rob Schoofs de schouders op.

"Ja, we moesten soms achter de bal lopen, maar Genk heeft hier ook wel al een paar topploegen voetballes gegeven", vond de middenvelder. "Voorlopig zijn we inderdaad verzwakt in plaats van versterkt. We rekenen op versterking, zo snel mogelijk. Want we mogen toch niet na een paar weken al in de problemen zitten..."

"We mogen het vertrouwen niet verliezen na een match als deze", zei Thibaut Peyre. "Het niveauverschil was groot ja, maar in de omschakeling viel er toch iets te doen."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.