KV Mechelen klaar voor de competitiestart? "Sinds de uitspraak voel je dat iedereen gefocust is en scherper traint"


Foto: © photonews 22 juli 2019 17:07

KV Mechelen ging zaterdag in Genk kansloos onderuit in de Supercup (3-0). Komend weekend begint het avontuur in 1A alweer met een verplaatsing naar Zulte Waregem. Ondanks de versterkingen die nog moeten komen, denkt Nikola Storm dat ze in Mechelen er klaar voor zijn.

Wouter Vrancken stelde op de persconferentie na de match dat de 'echte' voorbereiding nog maar 10 dagen bezig was. Hij doelde op de uitspraak van het BAS en het groene licht om naar 1A te mogen. Aanvaller Nikola Storm treedt zijn coach bij. "Aan de ene kant voelde je op training dat het een beetje in de kopjes zat", bekent Storm.

"Het kwam aan op één week dus dat speelde wel mee in onze hoofden. Sinds de uitspraak voel je dat iedereen meer gefocust is en scherper traint. Eigenlijk kan je dus wel zeggen dat de voorbereiding dan pas gestart is", aldus flankaanvaller uit Maldegem. 

Zorgen dat we een goede start nemen tegen Zulte Waregem - Nikola Storm

Nochtans zijn er behalve vertrekkers Mera en De Witte en de gestopte Matthys niet veel spelers vertrokken uit het AFAS-stadion. Al zijn er wel nog enkele versterkingen op komst. Te beginnen met Dante Vanzeir, die zo goed als zeker een jaartje in Mechelen gestald wordt. 

'Klaar voor Zulte Waregem'

"Ik denk dat we klaar zijn voor volgende week. We wisten dat we tegen Genk konden verliezen. Het is dan ook de kampioen van vorig jaar. Maar de prioriteit ligt bij 1A. We moeten er gewoon voor zorgen dat we tegen Zulte Waregem een goede start van de competitie nemen."

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.