Hazard opnieuw één van dé voetbalgezichten in virtuele wereld: "Niet slecht voor een kerel uit een klein dorp uit België"


Foto: © photonews 26 juli 2019 16:46

Op sportief vlak zal hij het zich mogelijk ook niet beklagen, maar vanuit commercieel oogpunt is de overstap van Eden Hazard naar Real Madrid alvast een schot in de roos. Het levert hem zelfs een plek op de cover van het computerspel FIFA 2020 op.

FIFA is nog altijd het geliefkoosde spel van vele voetbalfans. Eden Hazard prijkt op de cover van de normale editie van FIFA 20. Dat is door EA Sports, de ontwikkelaar van het computergame, bevestigd. Hazard treedt zo in de voetsporen van Eden Hazard.

Liverpool-speler Virgil van Dijk is dan weer het gezicht van de Champions Edition. Voor Hazard is het zelfs niet de eerste keer dat dit hem te beurt valt. Nadat hij in 2015 een boerenjaar beleefde, stond hij al eens samen met Lionel Messi op de cover en de affiche.

Het minste wat gezegd kan worden, is dat de Belgische sterspeler vertoeft in mooi gezelschap. Hij is er ook zelf enorm blij mee om opnieuw op de cover van het FIFA-spel te staan. "Niet slecht voor een kerel uit een klein dorp uit België", laat hij weten.

Premier League \\ Primera Division \\ Liverpool FC \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.