Thorup weet hoe hij zijn defensieve zorgen kan oplossen: "Ik hoop dat hij beseft dat hij deel kan uitmaken van een topteam"

26 juli 2019 19:21

Gent speelde donderdagavond heel mooi voetbal tegen Viitorul en scoorde ook een paar pareltjes van doelpunten. Als Jess Thorup nu ook nog zijn gatenkaas achteraan opgelost krijgt, kunnen de Buffalo's het seizoen met heel veel vertrouwen tegemoet gaan.

Die twee weggevertjes op het einde van de match waren immers pijnlijk. “Hoe je als speler reageert op tegendoelpunten, is zeer belangrijk. Soms zijn jongens iets te lang bezig met zo’n goal. En dat is misschien bij ons wel het probleem. Na een doelpunt lijkt het voor sommige van onze spelers soms wel heel moeilijk om meteen terug de juiste focus te vinden", klonk het bij de coach.

Ngadeu kwam als defensieve versterking, maar Thorup hoopt ook dat Dylan Bronn na zijn terugkeer van de Afrika Cup beslist om gewoon te blijven. "Hij is heel belangrijk voor ons team: vorig seizoen speelde hij heel veel en hij scoorde ook maar liefst acht doelpunten", zegt de Deen in Het Nieuwsblad.

"Dus hij is heel erg welkom en sprak met hem nog voor zijn vertrek naar de Africa Cup. We hebben hem zeker wel iets te bieden: als je onze transfers bekijkt, hoop ik dat hij beseft dat hij kan deel uitmaken van een Belgisch topteam.”

Johan Walckiers

Europa League \\ KAA Gent \\ Viitorul Constanta
 
 
Reacties.