OFFICIEEL: Dante Vanzeir weet voor welke ploeg hij dit seizoen doelpunten mag maken

26 juli 2019 17:23

Dante Vanzeir was voorbije zaterdag nog één van de doelpuntenmakers in de Supercup. De Limburger maakte toen de 3-0 voor Genk tegen KV Mechelen. In de competitie zal hij dit seizoen echter niet aantreden voor KRC Genk. Wel voor... KV Mechelen.

Vorig seizoen werd Vanzeir nog gehuurd door Beerschot Wilrijk, de rivaal van KV Mechelen in de titelstrijd in eerste klasse B. Vanzeir scoorde in de finalewedstrijden nog vanop de stip Achter de Kazerne, maar trok met de ploeg van het Kiel wel aan het kortste eind.

Na de Supercup liet Vanzeir al weten dat Genk hem zo goed als zeker opnieuw zou uitlenen. Vooral KV Mechelen en Waasland-Beveren waren in de running om hem een jaartje te huren, maar het is dus de promovendus die de aanvaller mag verwelkomen.

Geweldige fans

KV Mechelen heeft overigens ook een aankoopoptie bedongen. "Mijn persoonlijke doelstelling is vooral om hier zeer veel minuten te maken en een betere voetballer te worden", zegt de nieuwste aanwinst van Malinwa op de clubsite. "Ik wil doelpunten scoren voor deze geweldige fans."

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.