Félice Mazzu geeft pluim aan zijn youngsters en belicht prestatie van matchwinnaar Hagi: "Hopelijk is hij snel fit"


Foto: © photonews 27 juli 2019 11:30

Ook in de competitie heeft Félice Mazzu zijn start niet gemist bij Genk. De Limburgers maakten met dank aan nieuwkomers Nygren en Hagi een achterstand nog helemaal goed tegen Kortrijk. "Dit is zeer goed voor het vertrouwen", aldus Mazzu.

"We begonnen zeker niet slecht aan de wedstrijd", vertelde Mazzu achteraf. "We hadden de bal voortdurend, maar kwamen dan jammer genoeg op achterstand. Onze reactie daarna was goed. Er moeten nog heel wat dingen beter, maar dit blijft tenslotte pas de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Dan is dat niet abnormaal."

In de tweede helft ging Genk nog op en over een stug Kortrijk. "Dat we deze match nog winnen, is goed voor ons vertrouwen. Bovendien hebben de jonge spelers getoond wat ze in hun mars hebben. Dat belooft voor de toekomst."

Beslissende Hagi

Hagi was de matchwinnaar van dienst. Hij stond amper een minuut op het veld en scoorde de winnende treffer. De Roemeen moet de nieuwe draaischijf worden in Limburg, maar begon wel op de bank. "Hij kampt nog met een fysieke achterstand", aldus Mazzu. "Al zag je meteen dat hij veel techniek in huis heeft. Net als zijn vader. Hopelijk is hij dus snel topfit."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.