Blijft Ziyech toch bij Ajax ? "Die clubs zullen niet komen aankloppen"


Foto: © photonews 28 juli 2019 08:15

Hakim Ziyech vertelde zaterdag na de overwinning tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal opnieuw toe enkel te willen vertrekken naar een echte topclub. Ajax won de partij trouwens met 2-0.

Sevilla duwde een paar weken geleden door om hem binnen te halen. Ziyech weigerde de Spaanse subtopper echter. Hij wil naar een echte topclub. Sevilla noemde hij ‘vergelijkbaar met Ajax qua niveau’.

Analist Kenneth Perez had daar bij FOX Sports zijn bedenkingen bij: "Het zal hem volgens mij niet om de competitie gaan. Je kunt wel zeggen dat Sevilla van vergelijkbaar niveau is als Ajax, maar de competitie is natuurlijk veel beter en sterker dan de Eredivisie. Dan heb je maar een handjevol clubs die overblijven: de absolute topclubs.”

Hij heeft vorig seizoen wel heel goed gespeeld in de Champions League. Maar ik denk dat hij in enorm veel wedstrijden heel veel balverlies geleden heeft. Bij de clubs waar hij naartoe wil, zie ik geen speler die zoveel balverlies lijdt als hij. Dat zou een reden kunnen zijn waarom nog niemand heeft toegehapt. Ik denk dat er betere spelers zijn voor die clubs dan Ziyech. De echte topclubs zullen Ziyech volgens mij niet kopen. "

Nederlandse Eredivisie \\ Ajax
 
 
 
Reacties.