Standard laat zich uit over twee mogelijke vertrekkers en de komst van een nieuwe doelman

28 juli 2019 21:39

Standard griste in extremis de drie punten mee uit Jan Breydel tegen Cercle Brugge. Het zag er lange tijd benard uit voor de troepen van Preud'homme, maar vooral de inbreng van Carcela deed de match kantelen.

De Marokkaanse balvirtuoos zoekt deze zomer mogelijk andere oorden op. Samen met zijn maatje Paul-José Mpoku staat de deur op een kier voor een vertrek uit Sclessin. 

"Kijk, ze lieten verstaan dat een vertrek tot de mogelijkheden behoort", zegt algemeen directeur Alexander Grosjean in La Dernière Heure. "Ze hebben kwaliteiten en het zijn geen solden, we zullen zien of er een concreet voorstel voor hen komt."

Doelmannenkwestie

In doel koos Michel Preud'homme voor de jonge Arnaut Bodart omdat zomeraankoop Milinkovic-Savic voorlopig niet brengt wat de Luikse oefenmeester van de keeper verwacht. Van Crombrugge (Eupen) wordt daarom al een tijdje gelinkt aan de Rouches. 

"We gaan geen elf keepers halen, en daar ligt niet meteen onze prioriteit", is Grosjean duidelijk. "Ik zal niet zeggen dat er niet nog één of twee spelers kunnen bijkomen, want je weet nooit in een mercato."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Standard
 
 
Reacties.