Opvallende afwezigen tijdens Anderlecht-KVO: twee spelers zullen boodschap begrepen hebben

28 juli 2019 19:14

Het lijkt op een pijnlijk afscheid af te stevenen. Zoals we u zaterdag al wisten te melden zat Sven Kums niet eens in de wedstrijdselectie van Anderlecht. De middenvelder heeft ook de boodschap gekregen dat hij mag vertrekken.

Kums zat zondag samen met Adrien Trebel in de tribunes. Dat hij zelfs niet geselecteerd werd, zegt genoeg. Er wordt voor hem een oplossing gezocht. Gent werd al genoemd, maar ook Antwerp zou geïnteresseerd zijn. Daar hebben ze immers een tekort aan Belgen en op het middenveld kunnen ze wel nog een verdeler gebruiken.

In ieder geval is het pijnlijk dat hij voorbijgestoken is door Zulj en Dewaele. Dat werd vrijdag op training al duidelijk toen Kums met een groepje moest meetrainen dat ook moet vertrekken, waaronder Milic, Lawrence en Kayembe. 

Lombaerts

Aan de overkant ontbrak dan weer Nicolas Lombaerts in de selectie. Hoogstwaarschijnlijk was dat onder druk van het bestuur. De verdediger zit in zijn laatste contractjaar en maakt geen haast om te vertrekken. Het lijkt ons niet logisch dat trainer Ingebrigtsen geen zin had om hem mee te nemen, want naast Ndenbe - die een linksachter is - zat er voor de rest geen enkele verdedigende speler op de bank...

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.