The saga continues: Inter én Juventus reageren op houding van Manchester United én bevestigen onderhandelingen over Lukaku


Foto: © photonews 29 juli 2019 22:10

De soap omtrent Romelu Lukaku bereikt een hoogtepunt. Manchester United wil deze week een definitief bod zien binnenlopen voor de Rode Duivel. Maar ook Internazionale FC en Juventus FC zijn niet langer opgezet met het spel van de Engelsen.

Hoe liggen de kaarten nu eigenlijk? Vorige week kwam Manchester United met een ultimatum. Er moest deze week duidelijkheid komen omtrent Romelu Lukaku. Anders blijft Big Rom gewoon op Old Trafford. Dan kan u HIER nog eens nalezen. 

Maar Internazionale FC is niet opgezet met die manier van werken. "We hebben een correct bod neergelegd voor Lukaku", bevestigt Inter-directeur Beppe Marotta bij SkySports. "De inzet is hoog, maar er is nog geen overeenkomst.

We hebben een correct bod neergelegd voor Romelu Lukaku - Internazionale FC

Het bod waarvan sprake bedraagt namelijk zeventig miljoen euro, terwijl the Red Devils Lukaku enkel willen laten gaan voor 85 miljoen euro, in één keer te betalen. Meer zelfs: om druk te zetten ging United zelfs leuren met de aanvaller. 

Ruil met Dybala?

"We hebben inderdaad een aanbieding gekregen", bevestigt Pavel Nedved namens Juventus. "Ook Paulo Dybala is daar een onderdeel van. Maar meer wil ik daar momenteel niet over zeggen."

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Inter Milaan \\ Juventus
 
 
 
Reacties.