OFFICIEEL: Cercle Brugge versterkt zich met Belgische linksachter

31 juli 2019 11:38

De 24-jarige Italiaanse Belg Corentin Fiore heeft zopas een contract getekend bij Cercle Brugge. De linksachter tekende er voor één seizoen met optie op een bijkomend seizoen.

Corentin Fiore is een 24-jarige linksachter die de jeugd van Standard doorliep. In 2014 maakte hij er ook zijn debuut in het eerste elftal. In totaal speelde hij 50 wedstrijden voor de hoofdmacht van de Rouches. 

In januari 2018 trok hij naar Palermo. Hij was sinds kort een vrije speler nadat zijn contract bij Palermo niet verlengd werd. Hij was ook drie keer actief bij de nationale U21.

Op de webstek van Cercle geeft sportief directeur François Vitali alvast aan heel blij te zijn met deze transfer: "We zijn blij om Corentin te verwelkomen. Onze bedoeling was om de defensie aan te vullen met enerzijds een speler die de competitie kent en anderzijds een speler die nog over groeimarge beschikt. Corentin toonde bij Standard al aan dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt en keert nu terug naar België met de bedoeling om te bevestigen. Cercle Brugge zal dan ook de perfecte plaats zijn om dat te doen.”

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.