Supporters van Beerschot hebben een duidelijk doel voor ogen: "Dat moet de ambitie zijn"

31 juli 2019 18:05

Vrijdag start met Beerschot-Lokeren de competitie in 1B. Beide ploegen zullen meer dan waarschijnlijk het hele seizoen aan elkaar gewaagd zijn, maar enkele supporters van Beerschot hopen dat het dit seizoen eindelijk hun jaar zal worden.

Ze kijken uit naar het nieuwe seizoen en naar de eerste match tegen Lokeren. "Het zal vrijdag een leuke match worden. De twee teams zullen gelijkwaardig zijn aan elkaar, maar toch zullen wij aan het langste eind trekken."

Deze supporters hopen uiteraard ook dat ze op het einde van het seizoen aan het langste eind zullen trekken. "Promotie naar 1A is uiteraard de ambitie dit seizoen. Na enkele jaren van net niet, moeten we het nu absoluut wel halen. We hebben er vertrouwen in."

Vanzeir

Eerder gaven we al mee dat de supporters tevreden zijn met de huidige selectie en de nieuwe vesterkingen, maar er is één speler dat ze wel zullen missen. "Dante Vanzeir is waarschijnlijk ons grootste verlies."

"Toen hij vorig jaar naar ons kwam wisten we natuurlijk dat het maar voor een jaar zou zijn maar dat jaar was hij wel fantastisch voor ons dus hoopten we dat hij nog een jaartje bij ons zou blijven, maar dat zat er spijtig genoeg niet in."

Nils Wens

2e klasse \\ Beerschot
 
 
Reacties.