Louwagie over Sven Kums: "Er zijn verschillende mogelijkheden"

31 juli 2019 12:45

AA Gent speelt donderdag op het veld van Viitorul Constanta in de voorronde van de Europa League. Hoewel dit een erg belangrijk duel is, is de selectie voor volgend seizoen nog niet klaar.

Na het vertrek van Anderson Esiti wil AA Gent nog erg graag een extra middenvelder halen. De naam Uche Agbo viel al, maar ook die van Sven Kums. Michel Louwagie gaf in Het Nieuwsblad wat meer duiding: "Sven is een waardevolle speler, maar er zijn meerdere mogelijkheden."

Kums is uiteraard een heel ander type dan Esiti of Agbo, maar dat is volgens Louwagie niet per se een probleem: "Op de positie van nummer zes en nummer acht zijn spelers met heel andere kenmerken mogelijk. We weten ondertussen al wie we willen dus voor ons is het een uitgemaakte zaak. Wie dat zal zijn? Dat ga ik nog niet verklappen", aldus de manager van AA Gent.

Inleveren

In de zomer van 2017 betaalde RSC Anderlecht nog 6,5 miljoen euro voor de voormalig Gouden Schoen. Het zal zeker een deel van die transfersom willen recuperen, daarnaast zal Sven Kums een groot deel van zijn loon moeten inleveren. 

Arjen T'Sjoen

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Viitorul Constanta
 
 
Reacties.