De Bilde over Hazard bij Real Madrid: "Hij zal eerst wat kilo's moeten verliezen"


Foto: © Photonews 31 juli 2019 14:12

Real Madrid verloor dinsdagavond in de halve finale van de Audi Cup met 0-1 van Tottenham. Eden Hazard speelde allesbehalve een goede wedstrijd.

Na 80 minuten zat de wedstrijd van Eden Hazard erop en werd hij vervangen door Isco. Bij het tegendoelpunt gingen hij en Marcelo dan ook nog eens in de fout. Hoe komt het nu dat de start van Hazard bij Real Madrid zou moeizaam is? 

Volgens De Bilde staat Hazard op dit moment gewoon nog te zwaar: "Als hij opnieuw in topvorm wil komen dan zullen er eerst nog enkele kilo's af moeten. De ploeg moet zich daarnaast nog aanpassen aan Hazard en hij ook aan de ploeg. Dit is duidelijk nog niet de Eden Hazard van bij de Rode Duivels of vorig seizoen bij Chelsea."

Navas of Courtois

Het is ook niet zeker wie volgend seizoen in doel zal staan bij Real Madrid. Keylor Navas keepte een prima wedstrijd tegen Tottenham en zal het seizoen als titularis beginnen. "Courtois heeft het zichzelf moeilijk gemaakt door zelf te verklaren dat hij de absolute nummer één is. Ook Zidane gaf intussen al mee dat het voor hem ook nog geen uitgemaakte zaak is", aldus De Bilde bij VTM Nieuws.

Premier League \\ Primera Division \\ Tottenham \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.