Real Madrid : Spaanse pers maakt zich zorgen om Real en Eden Hazard: 'niet beslissend en te zwaar'


Foto: © photonews 31 juli 2019 18:30

De supporters van Real verwachtten een reactie van hun team na de blamage tegen Atletico Madrid (3-7). Die kwam er echter ook niet tegen Tottenham (0-1 verlies). Nu is Real, maar ook Eden Hazard, het mikpunt van kritiek.

Real Madrid beleeft op zijn zachtst gezegd een moeilijke voorbereiding. Vier wedstrijden gespeeld, waarvan drie verloren. Zelfs al gaat het om vriendschappelijke partijen, Real wordt niet bespaard van kritiek. Ook steraankoop Eden Hazard krijgt het al hard te verduren in de Spaanse pers.

Eden Hazard werd voor 100 miljoen euro weggekocht bij Chelsea. De nieuwe Galactico heeft echter nog maar nauwelijks geschitterd in het Real-shirt en zou enkele kilo’s te veel meesleuren. Hij stond afgelopen dinsdag 80 minuten tussen de lijnen tijdens de wedstrijd in de Audi Cup tegen Tottenham. Hazard viel nauwelijks op en kon het verschil niet maken. Dit stemt de Madrileense pers ongerust, want binnen 18 dagen gaat La Liga weer van start.

Toch heeft Zinedine Zidane vertrouwen in de Belg. Hij gelooft dat het wel goedkomt met de aanvoerder van de Rode Duivels: “Eden had een club als Real Madrid nodig om nog beter te worden. Dit is nu eenmaal een speciale club. Hazard is zo’n spelbepalende speler, dat is duidelijk. Hij scoort, hij maakt het verschil… Dat heeft hij al getoond bij verschillende clubs, in verschillende competities. Nu is hij bij ons en ik ben er zeker van dat ook wij zullen profiteren van zijn kwaliteiten”, liet Zidane onlangs op een persconferentie weten.

Bovendien heeft de Fransman wel andere problemen aan zijn hoofd momenteel. Zo is er het dossier-Gareth Bale en de goed gevulde lappenmand van Real (Mendy, Luka Jovic, Thibaut Courtois, Brahim Diaz en Marco Asensio).

Hazard heeft dus nog 18 dagen om zich 'scherp te zetten' voor de start van de competitie. Benieuwd of hij de criticasters dan de mond kan snoeren.

Primera Division \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.