Benzema redt Real Madrid en bleke Hazard tegen Fenerbahçe

31 juli 2019 21:25

Real Madrid heeft eindelijk nog eens een voorbereidingswedstrijd gewonnen. De Koninklijke klopte Fenerbahçe met 5-3.

Eden Hazard stond de eerste helft tussen de lijnen, maar kon opnieuw niet uitblinken. De kritiek op de Rode Duivel zal enkel maar luider klinken.

Op de Audi Cup keek Real woensdag het Turkse Fenerbahçe in de ogen. De Madrilenen kwamen al na vijf minuten op achterstand, maar twee doelpunten van Karim Benzema stelden al snel orde op zaken.

Op slag van rust profiteerde Nabil Dirar van –het zoveelste- geklungel van de Madrileense defensie. De ex-speler van Club Brugge kwam dinsdag nog in opspraak tijdens de wedstrijd tegen Bayern München.

Hazard bleef in de kleedkamer. Benzema mocht het uur volmaken. Dat volstond om een derde keer te scoren. 3-2. Het werd opnieuw gelijk, maar Real haalde het uiteindelijk met 5-3.