Supporters Beerschot kijken uit naar de nieuwe spelers: "Naar deze transfer kijken we het meeste uit"

31 juli 2019 10:34

Vrijdag begint het nieuwe seizoen in 1B. De competitie start meteen met een mooie match, want met Beerschot en Sporting Lokeren staan meteen de twee grootste titelkandidaten tegenover elkaar.

Enkele supporters van Beerschot kijken uit naar het nieuwe seizoen. Ze zijn tevreden met wat ze gezien hebben in de voorbereiding. "De voobereiding verliep vrij goed. We hebben elke oefenmatch een goed resultaat gehaald met enkele uitschieters zoals tegen AZ Alkmaar en Panathinaikos."

Ook over de transfers die het bestuur gemaakt hebben, zijn ze tevreden. "wij hebben goede transfers gemaakt. Het bestuur heeft zijn werk gedaan, want op elke positie waar we vorig seizoen iets zwakker stonden hebben we nu een nieuwe speler. Eventueel kunnen we wel nog een nieuwe centrale verdediger gebruiken."

Dylan Saint-Louis

Deze supporters vinden dat er voorlopig één speler bovenuit springt. "Dan is het toch wel Dylan Saint-Louis. Hij is een jonge, snelle en getalenteerde flankspeler. Hij heeft in het voorseizoen toch al wat mooie prestaties geleverd."

Nils Wens

2e klasse \\ Beerschot
 
 
Reacties.