Okereke nu al in de harten van Brugse fans: "Enige jammere is dat je door de VAR niet meteen kan vieren"


Foto: © photonews 03 augustus 2019 07:45

Beslissend in de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon, beslissend op de Freethiel en nu ook beslissend met twee doelpunten tegen STVV: David Okereke heeft zijn start allerminst gemist bij Club Brugge. "Ik wil de ploeg op elke mogelijke manier helpen."

Okereke geniet zichtbaar van hoe het momenteel loopt bij Club Brugge, de fans dragen hem nu al op handen en lijken Wesley Moraes al zoetjesaan te vergeten. “Het geeft altijd een goed gevoel om de fans blij te kunnen maken”, aldus de scorende aanvaller.

“Ik wil goals maken, maar ook anderen aan doelpunten helpen. Het liep goed in aanvallend opzicht, we willen op dit elan doorgaan. Vooral de wedstrijd winnen is belangrijk, we hebben alles gegeven om 6 op 6 te pakken.”

Wil iedereen blij maken

Opmerkelijk: bij beide doelpunten was er twijfel of Okereke geen buitenspel stond. Bij het tweede moest de VAR zelfs ter hulp schieten: “Ik dacht zelf ook even dat het offside was en gaf al aan dat hij sneller moest passen, dus ben ik achteraf mijn excuses gaan aanbieden”, kon er een lachje af.

“Maar het is natuurlijk soms wel jammer dat je soms wat moet inhouden of pas later kan vieren door de VAR. Ik ken het ook al van vorig seizoen, maar als speler wil je gewoon natuurlijk meteen kunnen vieren met de supporters.”

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.