KVO laat nu ook Canesin uit kern, Cercle zoekt achter punten om snelle problemen te voorkomen


Foto: © photonews 03 augustus 2019 11:00

KV Oostende won tegen Anderlecht en Cercle Brugge speelde geen slechte match tegen Standard. De twee ploegen worden bij de kandidaat-zakkers gerekend, maar willen het tegendeel bewijzen.

Bij KVO geen Nicolas Lombaerts, die deze week naar de B-kern werd gestuurd. Maar ook geen Fernando Canesin. Die reageerde niet al te best op het feit dat hij in Anderlecht op de bank moest blijven zitten.

Oostende wil ook nog liefst van zijn zwaar contract af, maar wil wel boter bij de vis - een eerste bod vanuit Brazilië werd geweigerd. Voor de rest nam coach Ingebrigtsen iedereen op in zijn selectie, behalve de jonge Jelle Bataille.

Cercle meteen in problemen?

Bij Cercle Brugge is spits Dylan De Belder lang uit met een blessure die hij opliep tegen Standard. Serrano is dan weer geschorst na zijn twee gele kaarten. 

Beide ploegen rekenen op dit soort matchen om punten te sprokkelen. Bij een 6 op 6 kan KVO de komende zware matchen alvast met gerust gemoed tegemoet zien. Cercle heeft de punten ook nodig om niet direct in het sukkelstraatje te verzeilen.

Oostende op naar de 6 op 6? Ze zijn in ieder geval favoriet bij BetFIRST. Waag nu een gokje en doe er je voordeel mee! 

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.