🎥 Oefenwedstrijd Barcelona-Arsenal (2-1): twee pareltjes én schlemielige own-goal

04 augustus 2019 23:07

In Nou Camp speelden Barcelona en Arsenal vanavond een oefenpartij. Voor Arsenal de laatste test voor de Premier League, die volgende week van start gaat. Barcelona won met 2-1, na een doelpunt van Luis Suarez in blessuretijd.

Barcelona startte met onder meer Antoine Griezmann in de basis. Luis Suarez begon op de bank en viel aan de rust in. Lionel Messi trad niet aan vanavond. Bij Arsenal viel nieuwkomer Dani Ceballos in de loop van de tweede helft in.

Arsenal kwam in Nou Camp in de 36ste minuut op voorsprong. Mesut Ozil bediende Aubameyang. De Gabonees twijfelde niet en joeg de bal snoeihard in de bovenhoek.

In minuut 69 kwam Barcelona langszij. Maitland-Niles scoorde wel een heel lullig eigen doelpunt.

In de blessuretijd volgde er nog een beauty: Sergi Roberto lepelde de bal in de zestien meter en Luis Suarez schoot de bal heel atletisch, vanuit de draai, in doel.

U kan de drie doelpunten hieronder bekijken.